Gratis Hondenvoer

De meeste hondenvoer merken geven een gratis puppypakket weg. De slimste manier om klanten te binden voor de rest van het leven van de hond. Maar ook ‘oudere’ honden proberen ze te strikken om over te stappen naar een bepaald type hondenvoer, of verslaafd te maken aan een hondensnack. Op deze pagina proberen we een up to date overzicht te geven van alle acties van hondenvoer merken.

Gratis Dentastix

dentastix gratisBij Pedigree kun je op het moment een pakje gratis Dentastix aanvragen. Deze hondensnack is goed voor de tanden van je hond. Vooral honden oudere dan 3 jaar hebben vaak last van tandplak. Naast dat Dentastix goed is vinden eigenlijk alle honden dit ook een super lekker snack! gratis aanvragen van de Dentastix kan hier

Rodi

Schrijf een review over een van de producten van Rodi en je ontvang een gratis hondensnack voor je hond. Meer over deze actie hier

K9 Natural (KVV) Gratis proberen

500gram-beefKVV wordt steeds populairder in Nederland, een van de nieuwe types is K9 Natural. Vers voer, maar met als grote verschil dat je het niet in de diepvries hoeft te bewaren. Je kunt K9 Natural gratis proberen, deze actie loopt o.a. bij de online dierenwinkel deHuisdierSuper. ga hier naar de product pagina, en scroll naar beneden, daar vind je het proefzakje dat je gratis kan aanvragen.

Hondenvoer prijzen

Niet gratis, maar wel heel handig, op hondenvoermerken.nl kun je de hondenvoer prijzen bij de verchillende online dierenwinkels met elkaar vergelijken. De prijzen online zijn sowieso vaak een stuk lager dan in de winkel, en nu weet je ook nog eens precies bij welke online winkel jouw favoriet merk het goedkoopste is. Aanrader dus!

Reacties zijn gesloten.