Hondenwinkel Acties

Doe jij de boodschappen voor je hond al online? Zo niet, dan moet je hier zeker is over nadenken. Vaak zijn de prijzen van online winkels vele malen lager dan die van ‘normale’ dierenwinkels. Natuurlijk hebben ook de online hondenwinkels leuke acties. Op deze pagina vind je een overzicht van de beste acties en kortingscodes.

Zooplus Acties

zooplus kortingscodesZooplus is waarschijnlijk de grootste dierenwinkel op het internet. Ze hebben een gigantisch aanbod, en hele leuke aanbiedingen en kortingen.

  • Nieuwe klanten krijgen 5% korting op hun eerste volledige bestelling
  • Ook krijg je 5% korting wanneer je je aanmeldt voor de nieuwsbrief
  • Als klant van zooplus spaar je “zooPluspunten”, iedere euro die je besteedt is 1 punt. Voor deze punten kun je leuke hondenartikelen kopen. Als je een paar keer hondenvoer bij Zooplus hebt besteld kun je al zeer leuke hondenspeeltjes gratis krijgen!
  • Bestel je voor meer dan 100 euro? Vergeet dan niet de volgende kortingscode in te vullen bij Zooplus “BULKBESTELLING“, ook dan krijg je 5% korting! Dit geldt bij iedere bestelling opnieuw

Een overzicht van alle aanbiedingen, en kortingscodes voor honden bij Zooplus vind je hier

Jumbopet Actie + Kortingscode

Ook hondenwinkel Jumbopet heeft een leuke actie, je kan namelijk een jaar lang gratis hondenvoer winnen! Makkelijk kan het niet, je hoeft je alleen maar aan te melden voor de nieuwsbrief.

online adverteren www.m4n.nl

Reacties zijn gesloten.