Puppypakketten voor Fokkers

Geef je als fokker een bepaald merk aan het nest, sommige hondenvoer merken bieden dan een gratis puppypakket aan alle nieuwe puppy eigenaren. Hier vind je het overzicht van de acties voor fokkers:

Proefpakketten voor fokkers

Duck KVV

duck natuurvoeding gratis pakketDuck is een van de populairste “Kompleet Vers Vlees” producten in Nederland. KVV is vergelijkbaar met BARF, maar je hoeft niet zelf alles samen te stellen. De samenstelling van DUCK is zo gemaakt dat alles wat een hond nodig heeft erin zit (er zijn verschillende type voor puppies, oude honden, gevoelige honden, etc). Geef je als fokker de puppies DUCK, dan kun je aan alle nieuwe eigenaren een bon geven voor 1 kilogram gratis DUCK.

Aanvragen kan hier

Royal Canin

royal canin

Voer je Royal Canin aan het nest? Dan kun je via onderstaande link een mailtje sturen naar Royal Canin en zij regelen dan voor alle nieuwe puppy eigenaren een puppypakket:

Aanvragen kan hier

Pedigree

PedigreeJe kunt je als ‘profesional’ aanmelden bij Pedigree (Fokker, Asiel, Kennel, Pension). Je kunt dan gebruik maken van allerlei producten en acties. Waaronder ook de gratis puppypakketten van Pedigree. Meer daarover lees je hier op de website van Pedigree

Bento Kronen

Ook Bento hondenvoer heeft een pakketpakket speciaal voor fokkers. Het pakket is gratis, maar daarnaast krijg je bij iedere besteld pakket een bon. Wanneer je 5 bonnen weer terugstuurd krijg je een gratis zak Bento-Kronen hondenvoer voor de kennel, ter waarde van 42.50 euro!

meer informatie lees je hier

Eukanuba Breeders Club

Als lid van de Eukanuba Breeders Club (alleen voor officieel geregistreerde kennels) krijg je voor iedere geregistreerde pup een gratis pakket met daarin 1 kilogram Eukanuba Puppyvoeding. meer informatie hier

Reacties zijn gesloten.